Kατηγορίες

18-5-2023 Παρουσίαση παρασκευών ιαπωνικών παραδοσιακών φαγητών από σπουδαστές της ειδικότητας Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης Δ

Με την πρωτοβουλία των εκπαιδευτών κ. Μιχαήλ Δημήτριο, Τριανταφυλλίδη Ηλία και την αμέριστη υποστήριξη της Διευθύντριας του ΔΙΕΚ Περιστερίου Γκιόκα Γεωργίας οργανώθηκε μία πολύ όμορφη και εποικοδομητική παρουσίαση παρασκευών “ιαπωνικών παραδοσιακών φαγητών”: sushi rolls, crunchy rolls, maki rolls, nigiris salmon και carpacio λαβράκι υπό την καθοδήγηση του εξαίρετου και έμπειρου Sushi Chef ”Κώστα Κιουταχίογλου”

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid02Gg12jG5LS9pa81BpogLaFWsLzBuYB3MzBjbTun6BbQF9FHFDVuP6wp2w3A1gGt5Zl&id=100008604581747